Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

Πίτσα με καραμελωμένα κρεμμύδια και σαρδέλες ...

... Ήταν λίγος ο αρακάς, τον έφαγε τον περισσότερο ο πατέρας σου, κάτι έπρεπε να συνοδεύσει τον υπόλοιπο για να χορτάσετε και σήμερα. Μόλις τώρα όμως γύρισε η μάνα η γκρέκα απ' το γραφείο κι ο χρόνος δεν της περισσεύει. Υλικά έτοιμα λοιπόν και αποτέλεσμα γρήγορο και λαχταριστό ...



Πίτσα με καραμελωμένα κρεμμύδια, ελιές και σαρδέλες








υλικά:
2 κουταλιές καραμελωμένα κρεμμύδια (από βαζάκι)
6-7 πράσινες ελιές

1 κονσέρβα σαρδέλες

1 έτοιμη βάση για πίτσα (εδώ κατεψυγμένη)






Απλώνουμε τα καραμελωμένα κρεμμύδια στη ζύμη και σκορπίζουμε τις ελιές σε ροδέλες.












Αραδιάζουμε από πάνω τις σαρδέλες, ολόκληρες ή ανοιγμένες στη μέση.








Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200 βαθμούς κελσίου, για 10΄ περίπου ή σύμφωνα με τις οδηγίες της ζύμης που χρησιμοποιούμε.
















Σερβίρουμε.



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου