Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

Νουντλς με κάρυ …

… Όποιος έχει πιπέρι ρίχνει και στα λάχανα. Κι όποιος έχει κάρυ, ρίχνει και στα νουντλς, έχοντας κατά νου πάντα ότι …

Αποτέλεσμα εικόνας για there is no secret ingredient



Νουντλς με κάρυ






υλικά:
150 γρ. νουντλς αυγού
4 φρέσκα κρεμμυδάκια
100 γρ. καπνιστό ζαμπόν
2 αυγά
2 κουτ. γλ. κάρυ






Βράζουμε τα νουντλς σε άφθονο αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία. Κρατάμε μία κούπα από το νερό στο οποίο έβρασαν και τα στραγγίζουμε.







Καθαρίζουμε τα κρεμμυδάκια, τα πλένουμε και τα κόβουμε σε ροδέλες. Κόβουμε σε κομμάτια ή λωρίδες και το ζαμπόν.






Ζεσταίνουμε μια κουταλιά ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι ή γουώκ και ρίχνουμε το ζαμπόν και το κάρυ. Τα σωτάρουμε να πάρουν ένα ωραίο χρυσαφί χρώμα.







Χτυπάμε τα αυγά και τα ρίχνουμε στο τηγάνι. Τα ανακατεύουμε με σπάτουλα σιλικόνης μέχρι να αρχίσουν να πήζουν.






Προσθέτουμε τα νουντλς και τα φρέσκα κρεμμυδάκια, αφού κρατήσουμε 1 κουταλιά για το σερβίρισμα.





Ανακατεύουμε για 2΄-3΄, αλατοπιπερώνουμε και αραιώνουμε το περιεχόμενο του τηγανιού με λίγο από το νερό που κρατήσαμε.






Σερβίρουμε σκορπίζοντας σε κάθε πιάτο τα υπόλοιπα φρέσκα κρεμμυδάκια και ραντίζοντας με λίγο ελαιόλαδο.





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου