Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Πατσάς στο φακελάκι …

… Πατσές και ποδαράκια γέμισαν τα κρεοπωλεία τις ημέρες του Πάσχα κι έγιναν ανάρπαστα από τους μερακλήδες και τους καλοφαγάδες.
Πατσές και ποδαράκια γέμισαν και τα γυμναστήρια μετά το Πάσχα, από τους μερακλήδες και τους καλοφαγάδες που είδαν με τρόμο να μη χωράνε στα καλοκαιρινά.
Όσο για τα δικά μας ποδαράκια που τρέχουν ολημερίς να τα προλάβουν όλα, παρότι πρησμένα συχνά, είναι κομψά και μινιόν. Και πατσές -δόξα τω Θεώ- δεν έχουμε. Έναν πατσά, όμως, όσο ακραίο κι αν φαίνεται, λέω να τον δοκιμάσω. Έστω και στιγμής …
Γιατί η ανθρώπινη επινοητικότης και η αλματώδης πρόοδος της επιστήμης έφτασε μέχρις εκεί. Να καταφέρει να βάλει τον πατσά σε φακελάκι …


Πατσάς στιγμής


ΣΤΟ ΜΠΩΛ



Ακολουθούμε τις οδηγίες στη συσκευασία και σε 10΄ έχουμε έτοιμο τον πατσά, ακόμη και καθ’ εκάστην.



ΦΑΚΕΛΑΚΙ

ΣΤΟ ΝΕΡΟ

ΕΤΟΙΜΟΣ



Σκορδοστούμπι πάντως δεν δίδω.
Όλα έχουν τα όριά τους …



ΜΠΩΛ

ΚΟΝΤΙΝΟ




Κι αν σνομπάρεις τον πατσά μάθε ότι, σύμφωνα με τον Μποστ, αναδύεται η γοργόνα από το αλήστου μνήμης συντριβάνι της Ομόνοιας ερωτώσα το τυπικόν ζη ο βασιλιάς Αλέξανδρος; του τροχονόμου με την αρχαιοπρεπή περικεφαλαία απαντώντος ζη και βασιλεύει και ωραιότατον πατσά μαγειρεύει



mpost









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου