… Ψωμοτύρι είναι κι ας μοιάζει με ανοιξιάτικη κάμπια.
Και μάλιστα ψωμοτύρι πολυτελείας. Σε μπαγκέτα, με το πέστο του να μοσχοβολάει και το κασέρη, κασεράκι να λυώνει και να με λιγώνει, πού είμε χλομό ...
Μπαγκέτα στο φούρνο με πέστο και κασέρι
υλικά:
μπαγκέτα
έτοιμη σάλτσα πέστο
τυρί που λυώνει (ημίσκληρο, κασέρι)
Και μάλιστα ψωμοτύρι πολυτελείας. Σε μπαγκέτα, με το πέστο του να μοσχοβολάει και το κασέρη, κασεράκι να λυώνει και να με λιγώνει, πού είμε χλομό ...
Μπαγκέτα στο φούρνο με πέστο και κασέρι
υλικά:
μπαγκέτα
έτοιμη σάλτσα πέστο
τυρί που λυώνει (ημίσκληρο, κασέρι)
Κόβουμε τη μπαγκέτα σε ισόπαχες ροδέλες χωρίς να τις ξεχωρίσουμε μέχρι κάτω και τις ανοίγουμε ελαφρά.
Αλείφουμε και τις δύο κομμένες πλευρές με σάλτσα πέστο.
Κόβουμε το τυρί σε φέτες και τις βάζουμε στις σχισμές του ψωμιού.
Τυλίγουμε τη μπαγκέτα με αντικολλητικό χαρτί.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς κελσίου, για 15΄ περίπου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου