... Συνήθως περισσεύουν τα αγοραστά τσουρέκια, από τα σπιτικά συνήθως δε μένει ψίχουλο. Αν το τσουρέκι έχει αρχίσει να μπαγιατεύει, καλύτερα να διαλέξουμε μια συνταγή που το ψήνει.
Οι αγαπημένες μας είναι οι Γλυκιές αυγόφετες με τσουρέκι
και το κλασσικό υπέροχο Εκμέκ από μπαγιάτικο τσουρέκι.
Το πιο μαλακό κι αφράτο τσουρέκι γίνεται γιαπωνέζικο Τσουρέκι-σαν:
Και για το γκραν φινάλε, μια Μπόμπα με τσουρέκι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου