... Μεγάλη mangιά και Masterιά...
Tomato rolls
υλικά:
τοματίνια
μπέικον σε λωρίδες
Τυλίγουμε κάθε τοματίνι, ολόκληρο ή κομμένο στη μέση, με μία ή μισή λωρίδα μπέικον.
Το περνάμε σε καλαμάκι μπαμπού, το οποίο έχουμε προηγουμένως μουλιάσει σε νερό για 30΄, ώστε να μην καεί στο ψήσιμο.
Με τον ίδιο τρόπο φτιάχνουμε όλα τα σουβλάκια.
Τα ψήνουμε σε σχάρα ή σχαροτήγανο. Εγώ τα έψησα σε προθερμασμένο φούρνο, στους 190 βαθμούς κελσίου και στη λειτουργία του θερμού αέρα για 15΄ περίπου, γυρίζοντάς τα μία φορά.
Σερβίρουμε.
深夜食堂
Ιταντάκιμασ
ΑπάντησηΔιαγραφήΜποκού.
ΑπάντησηΔιαγραφή