... Δεν ξέρω τι με έπιασε φέτος κι από κει που είχα πέσει σε χειμερία νάρκη, μπήκε μέσα μου το πνεύμα των Χριστουγέννων και δε λέει να βγει. Οπότε μπήκα στην κουζίνα κι άρχισα να εκτρέφω ταράνδους ...
Κρέπες ταρανδάκια
υλικά:
κρέπες (εδώ έτοιμες)
πραλίνα φουντουκιού (και μαρμελάδα)
κόκκινα κουφετάκια
κομμάτια κουβερτούρας
ροδέλες μπανάνας
1 μικρό κόκκινο ζαχαρωτό
Μπορούμε να αφήσουμε την κρέπα σκέτη.
Να απλώσουμε μαρμελάδα
ή πραλίνα,
ενισχυμένη με μερικές λεπτές ροδέλες μπανάνας.
Διπλώνουμε κάθε κρέπα σα μαντηλάκι.
Τη βάζουμε σε πιάτο.
Με ένα κόκκινο κουφετάκι για τη διάσημη μύτη του Ρούντολφ και των συναδέλφων του.
Και έτοιμα διακοσμητικά μάτια για τα μάτια, τα οποία προφανώς και αφαιρούμε πριν τα φάνε τα πιτσιρίκια μας.
Σχηματίζουμε με πραλίνα τα κέρατα του τάρανδου.
Κομμάτια κουβερτούρας για τα αυτιά.
Αν, καληώρα, δεν πιάνουν τα χέρια μας, και τα αντίστοιχα καλλιτεχνικά δε φτάνουν μέχρι εδώ, σχηματίζουμε τα κέρατα με σταγόνες σοκολάτας.
Μπορούμε επίσης να βάλουμε για μάτια δυο ροδέλες μπανάνας και δυο σταγόνες σοκολάτας στο κέντρο τους, αποκτώντας έναν τάρανδο απορημένο με την τόση ανυπαρξία καλλιτεχνικής φλέβας.
Τρατάρουμε.
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου