Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

Tomato rolls ...

 ... Μεγάλη mangιά και Masterιά...



Tomato rolls




υλικά:
τοματίνια
μπέικον σε λωρίδες






Τυλίγουμε κάθε τοματίνι, ολόκληρο ή κομμένο στη μέση, με μία ή μισή λωρίδα μπέικον. 






Το περνάμε σε καλαμάκι μπαμπού, το οποίο έχουμε προηγουμένως μουλιάσει σε νερό για 30΄, ώστε να μην καεί στο ψήσιμο.

Με τον ίδιο τρόπο φτιάχνουμε όλα τα σουβλάκια.







Τα ψήνουμε σε σχάρα ή σχαροτήγανο. Εγώ τα έψησα σε προθερμασμένο φούρνο, στους 190 βαθμούς κελσίου και στη λειτουργία του θερμού αέρα για 15΄ περίπου, γυρίζοντάς τα μία φορά. 








Σερβίρουμε.
















深夜食堂

















2 σχόλια: